Partners

Samen bereiken we meer! Onderstaande bedrijven helpen ons om onze toekomstvisie te realiseren.

  De missie van Suit-Case is organisaties helpen om transities en veranderingen door te maken die bijdragen aan een betere wereld. Hierbij is de gedachte dat innovatie centraal zou moeten staan om deze transities mogelijk te maken. Bij Suit-Case zetten ze deze innovaties op, begeleiden ze en maken ze tot een succes. Door deze facetten is Suit-Case een ideale partner voor ons innovatieprogramma.

  •  


  Plant a Flag is een creatief marketingbureau gevestigd in Brussel en Vancouver. Het is hun missie om bedrijven en organisaties te versterken in hun zoektocht naar lokale impact. Ze werken uitsluitend voor kleine en middelgrote ondernemingen en social profit organisaties. Plant a flag heeft Sail for the Future ondersteund door het opzetten van een branding- en marketingstrategie. Ze hebben onder andere ons prachtige logo ontworpen!

 •    

   

  Bolster daagt ons uit tot het aanscherpen en concretiseren van onze ambities door ons de juiste, soms/vaak moeilijke, vragen te stellen. De uiteindelijke keuzes blijven op die manier bij ons liggen, waardoor we er veel van leren en we in onze kracht blijven staan. In het proces helpt Bolster ons met het zoeken naar raakvlakken tussen ons en mogelijke partners, wat veel nieuwe deuren voor ons opent.

 •  

   

  Nick van Breda helpt ons met zijn ervaring en vastberadenheid op het gebied van innovatie. Nick is directeur van EDUhack & Country Manager van Campus Party Digital en helpt Sail For the Future als Innovation Enabler.

 • Met het Watersportverbond staan we in contact over zaken gerelateerd aan onze zeilreis naar Schotland. Het Watersportverond biedt ons een breed platform binnen de watersport in Nederland aan contacten en samen zoeken we naar de beste manieren om ons initiatief in die kringen te profileren en onze naamsbekendheid te vergroten. Anderzijds zoekt ook het Watersportverbond naar manieren om de zeilsport te verduurzamen en op die manier te promoten. Bovendien is er wederzijdse interesse om van ons vertrek in Scheveningen een groots evenement te maken, en het Watersportvebond is een belangrijke partner om dit samen te realiseren!


 • Nudge Academy is ontstaan uit social enterprise Nudge, een bedrijf met een missie: "Wij willen blijvende gedragsveranderingen realiseren bij individuen en organisaties op het gebied van klimaat, energie, milieu en sociale duurzaamheid". Nudge Academy organiseert diverse persoonlijke ontwikkelprogramma's met de focus op: leiderschap, duurzaamheid en impact. De Nudge Global Impact Challenge vindt dit jaar voor de 11e keer plaats. Het is HET internationale programma voor jonge professionals (23 - 33 jaar) die zich willen bekwamen in leiderschap in duurzaamheid met als doel concrete impact te realiseren binnen hun organisatie of netwerk.