Meet the Team

Dit jaar wordt Sail for the Future georganiseerd door vijf enthousiaste vrijwilligers. Lees meer over wie wij zijn. 

Interesse, of benieuwd wat jij kan doen voor Sail for the Future?
Neem contact op en kijk hoe jij kan bijdragen!

The Team

Floor Pekelharing

Functie: 
Project coördinatie

Studie:
Industrial Ecology,
TU Delft

Hoi! Ik ben Floor en heb Sail for the Future mede opgericht een paar jaar geleden. Ik ben al twee keer eerder mee aan boord geweest en vond het fantastisch. Ik heb heel veel zin om samen met het team dit jaar weer een vette editie neer te zetten, en ben heel excited dat we met twee schepen gaan zeilen dit jaar. 

Olga Lubbers

Functies:
Financiën en Acquisitie 

Studie: 
Lucht- en Ruimtevaarttechniek,
TU Delft 

Hoi! Mijn naam is Olga, en dit was ik vorig jaar als student op de boot van Sail for the Future. Deze week vond ik zo leuk en leerzaam, dat ik graag mee help te organiseren voor de volgende editie. Hierbij hou ik mij bezig met de bedrijven die mee gaan, en de financiën. Ik heb er in ieder geval alweer heel veel zin in!

 

Adinda Stel 

Functie:
Communicatie en Locatie

Studie:
Built Environment,
Hogeschool van Amsterdam

Dit is mijn tweede jaar in de organisatie van Sail for the Future. De samenwerking tussen bedrijven en studenten vind ik erg belangrijk. De manier waarop we op het schip te werk gaan vind ik daarom zo interessant. Ik kijk er naar uit dit jaar weer mee te mogen!

 

Bram Peerlings

Functie:
Inhoudelijk programma

Studie:
Lucht- en Ruimtevaarttechniek en Wetenschapscommunicatie,
TU Delft

Hi! Ik ben Bram en help dit jaar mee met de organisatie, vooral voor het inhoudelijke programma. Zeilen heb ik ‘n paar jaar terug ontdekt, duurzaamheid vind ik onwijs belangrijk en creatieve sessies uitdenken is iets dat ik meer wil doen. Dat komt allemaal samen in Sail, dus daar heb ik super veel zin in!

 

Fric Tanis

Functies:
Communicatie en Acquisitie 

Studie:
Biomedische Wetenschappen, Universiteit Leiden

Dit jaar wordt mijn eerste editie van Sail for the Future. Heel mijn leven zeil ik al, van wedstrijden in kleine bootjes, tot lange stukken op zee met familie. Op het water is een van de beste plekken om geïnspireerd te raken en dus om samen te werken aan duurzame veranderingen. Vooral doordat we met de (tot nu toe) grootste groep studenten gaan zeilen, belooft editie 2024 wat moois te worden!

Wat doen we?

Acquisitie en werving
Zeilen
Inhoudelijk programma
Facilitatoren
Communicatie
Eindevenement
previous arrow
next arrow
Acquisitie en werving

Elk jaar dienen verschillende bedrijven duurzaamheidsvraagstukken in en gaat een Young Professional mee aan boord om hen te vertegenwoordigen. We doen acquisitie om deze bedrijven te vinden en stellen samen met hen een geschikte casusvraag op. De deelnemers werven we via de deelnemende scholen.

Zeilen

Als team zeilen zorgen wij ervoor dat er straks in Harlingen een spectaculaire vloot ligt om de Waddenzee mee te bevaren. Elke editie zoeken we naar geschikte schepen om met ons dit avontuur aan te gaan! We onderhouden voorafgaand aan het evenement contact met de schippers en overleggen tijdens de week zelf de route.

Inhoudelijk programma

Het innovatieprogramma ontwikkelen we zelf, met hulp van ervaren partners om ons heen. Elk jaar weer verbetert en ontwikkelt het programma zich en vinden we als groep een focus voor de week die past bij ons. De facilitatoren worden nauw betrokken bij het samenstellen van het programma.

Facilitatoren

Aan boord van de zeilboten volgen de deelnemers in groepjes het innovatieprogramma. Hierbij maken we groepjes van gemixte achtergronden, studies en studieniveaus. Deze groepen worden gedurende de week in hun proces begeleid door facilitatoren. Zij hebben ervaring met Creative Facilitation en of Design Thinking methodes en zetten die in.

Communicatie

We houden graag de wereld op de hoogte van wat we doen! Dit doen we door via LinkedIn en Instagram betrokkenen te updaten over onze activiteiten.

Eindevenement

Als afsluiting van ons innovatieprogramma organiseren we een eind evenement waar iedereen welkom is en de resultaten van de week worden gepresenteerd. Hiervoor stellen we mooi programma en lijst van genodigden samen. Daarbij zoeken we naar een geschikte locatie om het eindevenement te houden, met genoeg ruimte en lekkere hapjes.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow