Meet the Vacatures

Je bent altijd welkom om onze teams op welke manier dan ook te helpen, maar je bent zo mogelijk nóg meer welkom als je ons kan helpen onderstaande taken te vervullen!

Penningmeester

Wil en kan jij je financiële kennis gebruiken om samen met ons bij te dragen aan een betere wereld? Lees dan verder en schrijf je in!

All Hands on Deck teamlid

We zoeken enthousiaste projectleden voor het team ‘All Hands on Deck’ om samen het volgende innovatie programma op te gaan zetten! Interesse? Lees de vacature voor de details.

Meet the Teams

location-and-logistics
Communication
Human Resources
Sailing
Acquisition
Finances
Recruitment
Core Team
Legal
Innovation
previous arrow
next arrow
location-and-logistics

Zonder een locatie kunnen we natuurlijk geen innovatieprogramma houden. Als team operations and logistics gaan wij in eerste instantie op zoek naar een geschikte locatie en stellen daar de eisen voor op. We onderhouden contacten met verschillende bedrijven en organisaties die ons daarbij kunnen helpen. Eenmaal op locatie hebben wij dan ook de touwtjes in handen. We weten waar de leveranciers, vrijwilligers en deelnemers moeten zijn en wanneer. In samenwerking met een evenementenbureau, lossen wij de (logistieke) problemen, die zich ongetwijfeld voor gaan doen, door middel van snel schakelen op. Eigenlijk zorgen wij ervoor dat het evenement dus zo soepel mogelijk verloopt!

Communication

Dit team creëert en coördineert de externe communicatie. Dat betekent dat wij ons bezig houden met deze website, onze social media profielen, het nieuws en andere marketing activiteiten.

Human Resources

Bij gebrek aan een betere naam, welkom bij HR (human resources)! We hebben een groot hart voor alle mede sail for the future-vrijwilligers en geloven dat iedereen iets aan Sail for the Future kan bijdragen. We zoeken naar de juiste fit als iemand bij ons binnenkomt, en houden in de gaten of iedereen op de goeie plek zit. Bij Sail for the Future kan je jezelf ongelofelijk ontwikkelen, en dat faciliteren wij met liefde.

Sailing

Als team zeilen zorgen wij ervoor dat er straks in Harlingen een spectaculaire vloot ligt om de Waddenzee mee te bevaren. Omdat we hiervoor een hoop organisatie, schippers en boten nodig hebben, zoeken en onderhouden we contact met de verschillende partijen. Samen zorgen we ervoor dat er voldoende zeilplekken zijn voor alle deelnemers; waarborgen we de veiligheid; zorgen we voor een wedstrijdcomité; en vullen de haven met zoveel mogelijk fantastische schepen. Met de passie voor zeilen als drijvende factor en een hand-on mentaliteit maken wij dit evenement met alles dat vaart een succes!

Acquisition

Als team acquisitie zorgen wij ervoor dat ons innovatieprogramma wordt voorzien van interessante gasten en sprekers. Om voor ons hele evenement de juiste mensen te benaderen onder andere, wetenschappers, influencers en studenten, gaan we in gesprek met een grote, diverse groep mensen. Samen zorgen we er zo voor dat alle mensen die nodig zijn om het programma te organiseren en te promoten ook aanwezig zijn. Samen zorgen we ervoor dat er dat er interessante gastsprekers zijn; dat er voldoende publiciteit is; dat er genoeg studenten zijn om mee te denken; enzovoorts. Niet bang om op mensen af te stappen en ze te overtuigen van onze missie? Dan is dit hét team voor jou!

Finances

Bij een enorm project als deze is het essentieel dat de financiën op orde zijn. Het team houdt zicht bezig met begrotingen opstellen maar ook met het bedenken en uitzetten van sponsor pakketten. Een affiniteit met excel is zeker een pluspunt in deze groep. Maar iedereen die zich wil inzetten voor deze belangrijke taak in het Sail for the Future team is welkom.

Recruitment

Al die super toffe mensen die graag een steentje bij willen dragen maar nog niet precies weten hoe? Die helpen wij verder! We nemen contact op met iedereen die aangeeft geïnteresseerd te zijn en zorgen dat die persoon op een mooi plekje land waar die het beste tot zijn of haar recht komt.

Core Team

Het core team bestaat uit de meest actieve leden, in elk geval 1 uit elk ander team, die samen elke week vergaderen over de huidige status en de koers die we als groep willen uitzetten.

Legal

Als team legal zorgen wij er achter de schermen voor dat de stichting haar administratieve zaakjes op orde heeft. Omdat dit een forse klus is, zoeken en onderhouden we contact met een juridisch kantoor. We zorgen onder andere dat de stichting rechtmatig wordt opgericht; controleren de statuten; zijn eindverantwoordelijk voor de sponsor- en deelnamecontracten; en regelen de verzekeringen. Als onderdeel van team legal sta je midden in onze organisatie. We hebben korte lijntjes met zowel het bestuur als de andere teams.

Innovation

Als innovatie team zorgen wij voor een uniek innovatieprogramma in Schotland. Hiervoor hebben we een hoop deelnemende bedrijven nodig, die enthousiast zijn om te versnellen naar een duurzame economie. Samen zijn we verantwoordelijk voor de inhoudelijke kant van het innovatieprogramma; het aantrekken van specialisten op het gebied van innovatie; en het inrichten van verschillende manieren om de voortgang van de versnelling bij bedrijven te controleren zowel voor als na het evenement. We gaan tijdens ons evenement niet praten, maar dóen en daar hoort een goede voorbereiding en afronding bij.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow